Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Benvolgudes i benvolguts,

És un plaer presentar-vos una nova Jornada NME, que arriba ja a la seva XI edició. Una Jornada centrada en un àmbit d'actuació en què treballen la gran majoria de fisioterapeutes, el quals presten els seus serveis a un alt percentatge de població amb afectacions diverses de l'aparell locomotor.

Hem centrat la Jornada en dues de les articulacions amb més prevalença quant a patologia es refereix: l'espatlla i el genoll. Estic segur que la Jornada serà un èxit de participació i que servirà per emportar-vos missatges a casa que us ajudaran a millorar la vostra atenció de fisioteràpia. I és que desitgem que les jornades que organitza COLFICAT siguin un punt de trobada de fisioterapeutes i que ajudin a cohesionar la nostra professió entorn la casa gran de la fisioteràpia que és COLFICAT. Però també han de ser motor de canvi i transformació de la fisioteràpia catalana.

La Jornada NME pretén també mostrar les evidències científiques més actuals i és aquesta la nostra aposta com a Col·legi: millors tractaments, més difusió i coneixement de la nostra professió perquè estem convençuts que el producte que oferim a la societat és de qualitat i que així contribuïm com a sanitaris a millorar la salut de les persones i sobretot a créixer unides com a professió sanitària que som. Una professió cada cop més present i reconeguda per tothom.

En nom de la Junta de Govern, esperem que gaudiu de la Jornada i que puguem saludar-vos personalment el proper dia 10 de novembre.

No us la perdeu!!!


Ramon Aiguadé
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

 

Ramon Aiguadé
Programa oficial de la Jornada

Descarrega't el programa oficial de la Jornada

Descarregar programa