Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Benvolgudes i benvolguts,

És un plaer presentar-vos una nova Jornada NME, que arriba ja a la seva XI edició. Una Jornada centrada en un àmbit d'actuació en què treballen la gran majoria de fisioterapeutes, el quals presten els seus serveis a un alt percentatge de població amb afectacions diverses de l'aparell locomotor.

Hem centrat la Jornada en dues de les articulacions amb més prevalença quant a patologia es refereix: l'espatlla i el genoll. Estic segur que la Jornada serà un èxit de participació i que servirà per emportar-vos missatges a casa que us ajudaran a millorar la vostra atenció de fisioteràpia. I és que desitgem que les jornades que organitza COLFICAT siguin un punt de trobada de fisioterapeutes i que ajudin a cohesionar la nostra professió entorn la casa gran de la fisioteràpia que és COLFICAT. Però també han de ser motor de canvi i transformació de la fisioteràpia catalana.

La Jornada NME pretén també mostrar les evidències científiques més actuals i és aquesta la nostra aposta com a Col·legi: millors tractaments, més difusió i coneixement de la nostra professió perquè estem convençuts que el producte que oferim a la societat és de qualitat i que així contribuïm com a sanitaris a millorar la salut de les persones i sobretot a créixer unides com a professió sanitària que som. Una professió cada cop més present i reconeguda per tothom.

En nom de la Junta de Govern, esperem que gaudiu de la Jornada i que puguem saludar-vos personalment el proper dia 10 de novembre.

No us la perdeu!!!


Ramon Aiguadé
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

 

Ramon Aiguadé